Persbericht

Vrouwen en buitenspel, komt het ooit goed? Nu de WK-koorts stijgt, legt Goedkoop.be, de Belgische tegenhanger van bespaarsite Goedkoop.nl, de buitenspelregel toepasselijk uit in een filmpje, speciaal voor vrouwen. Nederland doet dit WK niet mee, wat de Rode Duivels ongetwijfeld alleen maar extra support oplevert!

Goedkoop.be vond het tijd om nader in te gaan op deze vaak onbegrepen regel, via een ludiek filmpje. “In het filmpje wordt de buitenspelregel aan de hand van een schoenwinkelmetafoor uitgelegd. Natuurlijk aan jezelf om te oordelen of je het nu begrijpt…”, aldus Hanna van Goedkoop.be.

Vrouwen scoren dit WK

Heel wat vrouwen blijken moeite te hebben met de buitenspelregel, zo blijkt uit onderzoek van bespaarsite Goedkoop.be. Zij vroegen een aantal van hun vrouwelijke bezoekers om de regel uit te leggen, waarop dit nogal lastig bleek. De meesten willen het wel graag begrijpen, al is het maar om tijdens het WK mee te praten over de wedstrijden.

WK-voorzet!

Vorig WK gaf Goedkoop.be al een voorzet met een infographic over ‘Voetbalregels voor vrouwen’. Hoewel het natuurlijk echt niet wil zeggen dat alle mannen de regels wel kennen en de vrouwen niet, vond de website het toch interessant om hun doelpubliek tijdens het WK te bedienen.

Het blijft niet bij een infographic en filmpje. Hanna van Goedkoop.be: “Aangezien we een bespaarsite zijn, verzamelen we ook alle WK-promoties op één themapagina. Die vullen we aan met artikels over de tegenstanders, hapjes in driekleur, het voordelig scoren van je WK-gadgets en meer. Neem gerust een kijkje!”

Delen