Persbericht

Scito Media, het bedrijf achter de grootste Vlaamse kortingsite Korting.be, start met een nieuw innovatief concept: www.goedkoop.be. We bewandelen voortaan niet alleen het kortingenpad, maar zien het in een veel ruimer kader. In boeiende, luchtige artikels zoeken we uit hoe we kunnen besparen, zowel op dagelijkse uitgaven als leuke extraatjes. Degelijke content op een aantrekkelijke website, uiteenlopende thema’s en ruimte voor dialoog, dat is Goedkoop.be.

Gebeten door de online microbe

We zijn een jong team, allemaal gebeten door de internetmicrobe. In ons dagelijkse leven worden we zoals iedereen geconfronteerd met heel wat kosten. Zeker in economisch moeilijkere tijden kijken we als jonge starters voortdurend uit naar hoe we enkele euro’s kunnen uitsparen. Die twee elementen brachten we samen in www.goedkoop.be, een platform voor en door mensen die manieren zoeken om te besparen, zowel online als offline. Of besparen nu een noodzaak is, dan wel een manier om zich af en toe een extraatje te veroorloven, Goedkoop.be overlaadt de bezoekers met tips. Met een minimum aan inspanning kunnen bezoekers heel wat bezuinigen.

Veel kleine besparingen maken een groot verschil

In de artikels snijden we uiteenlopende thema’s aan. Besparen op vaste kosten als energie en internet, tips om een goedkope babyuitzet bij elkaar te sprokkelen, zichzelf verwennen met een voordelig uitstapje of dagje wellness… waar wat euro’s uitgespaard kunnen worden, is Goedkoop.be van de partij.

Daarbij spreken we iedereen aan die online iets voordelig op de kop wil tikken, maar ook offline op zoek is naar spaartips. Willen bezoekers extra tips toevoegen en hun eigen ervaringen delen? We treden met plezier in dialoog. Het besparen zelf maken we meteen concreet door aanbiedingen van een aantal grote webshops mee te geven, zoals Zalando, Plopsa en Eurostar.

Dat ‘besparen’ brandend actueel is, lijdt geen twijfel. Er worden hele tv-programma’s aan gewijd, online krantenrubrieken over volgeschreven. Goedkoop.be bundelt alle informatie in overzichtelijke categorieën van reizen tot mode & verzorging. Wie op het punt staat een aankoop – klein of groot – te doen, komt voortaan eerst langs Goedkoop.be voor wat keuzeadvies en andere zuinige tips.

Delen