Persbericht

Decemberinkopen, voor velen een aanslag op de portemonnee. Fijn als je daar op kunt besparen, vindt bespaarsite Goedkoop.be. Daarom bieden zij hun bezoekers van 1 tot en met 24 december een unieke adventskalender, waarbij de kortingen je om de oren vliegen. Elke dag kun je een vakje openen en uitzonderlijk voordeel scoren op het gebied van mode, verzorging, elektronica, vrije tijd of reizen.

Aftellen naar kerst, mét korting

‘Elke dag een verrassing’, dat is het idee van de adventskalender van Goedkoop.be. Zij goten het eeuwenoude idee in een nieuw jasje. De adventskalender stamt af uit de 19e eeuw en duidt de periode voor kerst aan. Veelal worden adventskalenders gevuld met chocolade, andere lekkernijen of toffe goodies. ‘Wij wilden de kalender een persoonlijke twist geven’, aldus Yvonne Bierings van Goedkoop.be. ‘Aangezien we een bespaarsite zijn, was de keuze voor een kalender vol korting al snel gemaakt.’ Goedkoop.be wil met deze unieke kalender vernieuwend zijn en bezoekers iets extra’s bieden in de dure periode voor kerst.

Hoe werkt het?

Om de adventskalender te gebruiken hoef je geen speciaal account aan te maken. De kalender met verrassingen is gratis toegankelijk. Open van 1 tot en met 24 december dagelijks het deurtje van de betreffende dag en zie direct je voordeel. Kun je niet wachten om alle kortingen te ontdekken? We geven je alvast een voorproefje, er komen aanbieders voorbij als Coolblue, Bart Smit, Hunkemöller, Blokker en Albelli. Door dit divers aanbod te geven, hoopt Goedkoop.be dat er altijd iets bijzit dat bij je past.

Extreem voordeel ná Black Friday

Vorige week vrijdag 24 november was het Black Friday. Deze dag wordt doorgaans gezien als de aftrap van de kerstinkopen en veel aanbieders geven je dan hoge discount. Bierings: ‘We zagen een enorme stijging in bezoekers en sales, maar als we kijken naar de cijfers van voorgaande jaren, zagen we dat mensen hun verlanglijstje voor kerst nog lang niet afrondden op deze dag. Hier wil je als bespaarsite graag op inspelen en je bezoekers bieden wat ze zoeken, namelijk manieren om toch nog voordeel te pakken op kerstinkopen.’

Nog meer kerstpromoties en bespaartips

Vind je nou in de adventskalender niet direct een korting die bij jouw wensen aansluit? Ook daar heeft Goedkoop.be aan gedacht. Je kunt dan terecht op hun specifieke Kerst themapagina. Hier vind je naast artikelen met bespaartips, ook nog eens decemberpromoties van meer dan 340 aanbieders.

Delen