“Wij helpen je besparen!”

Sinds 2014 helpt Goedkoop.be je te besparen. In uitgebreide artikels of kortere nieuwsberichten spelen we in op allerhande bespaarthema’s. We geven de consument tips om optimaal te besparen op fashion, in huis, op elektro, reizen en meer. We voegen graag de daad bij het woord door er meteen een aantrekkelijke korting aan te koppelen. Van shop of nieuwe collectie ontdekken tot winkelen met korting, je doet het via Goedkoop.be.

Doelgroep

Geslacht

Leeftijd

0
Bezoekers per maand
0
Paginaweergaven per maand
0
Nieuwsbriefabonnees
null

yvonne@scitomedia.com
+31 (0)40 20 27 865

Yvonne Bierings

Account Manager

Partner van Goedkoop.be worden?

Samenwerken met Goedkoop.be kan op verschillende manieren. Performance based werken we via verschillende netwerken (Awin, Tradetracker, Tradedoubler, Daisycon…). Ben je op zoek naar extra branding of doeltreffende manieren om een campagne te pushen, bekijk dan even onze rate card

Adverteren op Goedkoop.be is ook mogelijk. Ontdek de verschillende formules en geef je klantenbestand een ongeziene boost. Ontdek hier onze brochure.

Heb je nog vragen of wens je een samenwerking op maat? Contacteer onze accountmanager Yvonne Bierings, via yvonne@scitomedia.com, ze denkt graag met je mee over de ideale formule.