Persbericht

Scito Media, het bedrijf achter de succesvolle Vlaamse bespaarsite Goedkoop.be, nam domeinnaam Goedkoop.nl over. Met die aankoop zet het internetmarketingbedrijf een volgende logische stap om ook in Nederland het innovatieve concept van Goedkoop.be in de markt te zetten.

In top 10 duurste .nl-domeinen

Na drie jaar onderhandelen kondigt Scito Media met gepaste trots de aankoop van domeinnaam Goedkoop.nl aan. Details over de overnameprijs worden niet publiek gemaakt. Wel hoeft het niet te verwonderen dat een sterke naam als Goedkoop.nl behoort tot de top 10 duurste .nl-domeinen die verkocht zijn.

De aankoop van Goedkoop.nl is een eerste stap in de Nederlandse expansie van Goedkoop.be. Een tweetal jaar geleden lanceerde Scito Media die innovatieve website in Vlaanderen. Het is een bespaarplatform waar in boeiende, luchtige artikels uitgezocht wordt hoe te besparen. Uiteenlopende thema’s worden hierbij behandeld, van besparen op dagelijkse uitgaven in het huishouden tot de voordeligste reis boeken of een goedkoop dagje wellness uitzoeken.

Met Goedkoop.nl de Nederlandse markt op

Nog voor de zomer breidt Scito Media het Vlaamse succes uit naar de Nederlandse markt. De Nederlandse bezoeker vindt binnenkort duizend-en-een bespaartips in overzichtelijke categorieën, van Vakantie over Geldzaken tot Mode & Verzorging.

Met Goedkoop.nl wil het internetmarketingbedrijf binnen de 12 maanden een plaatsje veroveren in de top 3 van Nederlandse bespaarsites. Hiervoor wordt onder meer een mediabudget van 100.000 euro vrijgemaakt.

De succesvol afgeronde aankoop van Goedkoop.nl vormt een eerste belangrijke stap in de toekomstplannen van Scito Media.

Delen