Persbericht

Black Friday wordt jaarlijks gevierd op de dag na Thanksgiving Day. Deze Amerikaanse nationale feestdag is altijd op de vierde donderdag van november. Op Black Friday zijn Amerikanen vrij en gaan veel families traditiegetrouw kerstinkopen doen. De naam stamt af van deze drukke dag op de weg en volle winkels waarop winkeliers veel winst draaien. Als consument geniet je tijdens Black Friday van flinke kortingen.

Tips om optimaal te besparen op je kerstinkopen tijdens Black Friday

  • Online shoppen is een aanrader tegenover shoppen in de winkel! Tijdens het uitchecken in veel webshops krijg je namelijk de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen, terwijl je in een fysieke winkel deze mogelijkheid niet hebt. Kortingscodes vind je op bespaarwebsite Goedkoop.be (meer info> http://www.goedkoop.be/hoe-het-werkt/). Je spaart er vaak tot tientallen euro’s mee uit. Ander voordeel: je hoeft niet de drukke straten op en bespaart tijd, brandstof en parkeergeld.
  • Maak vooraf je verlanglijstje. Wat wil je allemaal inkopen? Als je dit weet hoef je tijdens Black Friday alleen nog maar de prijzen te vergelijken en de beste aanbieding te vinden. Bij veel webshops kun je al je favorieten bewaren, zodat je ze later gemakkelijk terugvindt.
  • Vind je het lastig om de beste aanbiedingen te spotten? Met wat hulp heb je alle kortingsacties en promoties zo gevonden. Goedkoop.be heeft namelijk een pagina gemaakt waarop alle acties rondom Black Friday verzameld worden. > http://www.goedkoop.be/thema/black-friday/
  • Schrijf je in op de nieuwsbrief van bespaarsite Goedkoop.be. Tijdens Black Friday en Cyber Monday krijg je dan de beste acties in je mailbox. Inschrijven kan via de homepagina van Goedkoop.be. Bekijk ook de Facebookpagina voor toffe bespaartips (https://www.facebook.com/goedkoopbe/).
  • Tijdens Black Friday de korting die je zocht niet gevonden? Houd dan zeker de rest van het weekend en tijdens Cyber Monday alle acties in de gaten. Ook voor Cyber Monday heeft Goedkoop.be een overzicht met alle acties gemaakt. > http://www.goedkoop.be/cyber-monday/ (deze pagina bevat nu alleen nog tekst, maar in de loop van de week worden hier alle Cyber Monday acties aan gekoppeld, zodat er één handig overzicht is.)
Delen